MAURICE couvée - Gitaarwerk

    Maurice couvée


Eerstvolgende optreden:


26 en 27 april: Tribute, Zeeland


>> Volledige agenda 2018 <<

December 2017:

Onze tryout van het volledige programma ‘Signalen’ was een succes! Met speciale dank aan de ruim 90 bezoekers, het team van KAdE café Amersfoort, @ceesjwfoto voor de schitterende foto in het AD vanochtend en @basmolenveld voor zijn hulp, humor, inzet en het fantastische geluid! We zullen nog een aantal tryouts doen en vanaf september 2018 volop te zien zijn in kleine theaters, zalen en huiskamers door heel Nederland.


Luister naar Van Het lied @YouTube

www.vanhetlied.nl

www.twitter.com/vanhetlied

Augustus 2017:

Mooie sponsordeal gemaakt met Wil Peters van Diamond Guitars in Amsterdam: De komende tijd zal ik tijdens mijn optredens met Van Het Lied en de Zangselectie- Talentenklas veel gaan spelen op een Lowden S32J. Dit neusje van de zalm op akoestisch gitaargebied wordt door het team van George Lowden handgebouwd in Downpatrick (Noord-Ierland).

Check Diamond Guitars voor Wil’s geweldige gitarencollectie. Vanuit de hele wereld komen klanten naar zijn atelier in hartje Amsterdam voor zeer exclusieve modellen van o.m. de merken Lowden, Avalon, Santa Cruz, Martin, Rozawood en Rick Turner.

Januari 2018:

Met Van het Lied hebben we in 2018 een vliegende start gemaakt! We zijn vanaf 12 januari VOF, hebben een oriënterend gesprek gehad met een theater boekingsbureau uit Amsterdam en de eerste huiskamer- en theaterboekingen voor 2018 / 2019 komen binnen. Het Herman van Veen programma ‘Signalen’ is speelklaar en we zijn volop aan het brainstormen en repeteren voor onze hommage aan Willem Wilmink die we eind 2018 in Enschede zullen brengen. Tenslotte zullen we eind februari een paar dagen het theater  in gaan voor nieuwe audio en video opnamen.


Check  www.vanhetlied.nl voor info en laatste updates.